Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Good is the enemy of great! - ovo mi pričamo već 27 godina!

Obuka zaposlenih nije trošak već investicija. To je ulaganje koje doprinosi razvoju pojedinaca, povećanju produktivnosti zaposlenih i opšteg poslovnog uspeha. U savremenom poslovnom okruženju, uspešna kompanija prepoznaje vrednosti svojih zaposlenih i nastoji da maksimalno iskoristi njihove potencijale u cilju sticanja konkurentske prednosti.

 

9 Razloga za Skills


  • Skills priča je počela još u prošlom veku, 1996. godine. Tada smo bili jedina trening kuća u Srbiji. Tokom poslednjih 15 godina marljivo radimo na razvijanju i usvajanju novih znanja i veština zaposenih. Lista klijenata je naša najbolja referenca.
  • Na našim obukama je učestvovalo više od 30.000 ljudi. Mladi, koj su na početku svoje karijere, oni koji su prvi put na treningu ili iskusni menadžeri na najvišim pozicijama u svojim kompanijama, svi su iskoristili naš inovativan i praktičan način održavanja treninga, na koji smo posebno ponosni.
  • Kod nas ćete uvek dobiti trenera sa značajnim iskustvom u oblasti u kojoj drži trening. Skills nije ''One man band''. Naši treneri imaju u proseku 11,4 godina relevantanog iskustva.
  • Skills se nikada nije zvanično oglašavao niti reklamirao. Preporuke naših klijenata su najbolja reklama. Radimo isključivo ''in house'' obuke zaposlenih. To znači da ceo trening biti prilagodjen baš oblasti u kojoj poslujete.
  • Kod nas ćete dobiti i više od običnog i ''samo treninga''. Mi razvijamo program naspram vaših potreba. Ne prilagodjavamo vaše potrebe našim treninzima. Potpuno razumemo da je svaki klijent poseban i biće nam zadovoljstvo da za vas prilagodimo obuku.
  • U Skills-u ne gledamo na trening kao dogadjaj koji se održava tokom jednog ili dva dana, i to je to.Kod nas je svaka obuka proces koji se sastoji od pripreme, procene trenutne situacije, prilagodjavanja, održavanja treninga i merenja efikasnosti treninga. Nakon obuke i dalje pratimo svoje klijente i osvežavamo znanja različitim metodama kao što je npr.koučing(coaching). Skills poseduje svu neophodnu opremu za održavanje treninga i team buildinga, uključujući i sale.
  • Imamo iskustva u radu sa multinacionalnim kompanijama i timovima. Sve treninge i Team Buildinge možemo održati i na engleskom jeziku!
  • Mi smo osnivači HR PRO Club-a, prve i najveće asocijacije profesionalaca koji se bave ljudskim resursima u Srbiji. HR PRO Club već 8 godina kombinuje edukaciju, razmenu iskustva i druženje HR menadžera.
  • Skills je član organizacije UN Globalni Dogovor u Srbiji. Kao jedini predstavnik privatnog sektora, Skills učestvuje u radu Radne grupa koja se bavi obrazovanjem odraslih pri Ministarstvu Obrazovanja Republike Srbije.

Štampa

27godina uspeha
Godine
64700polaznika
Polaznici
35treninga (za sada)
Treninzi
4.9prosečna ocena trenera
Ocena
89NPS
NPS