Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Održavanje svih treninga je prilagođeno pravilima zaštite od Covid-19

Zbog čega je dobro voditi psa na posao?

 
Za većinu, imati psa na radnom mestu izgleda kao situacija iz snova. Iako to i dalje nije moguće u velikom brou firmi, prednosti su brojne pa možete se boriti za ovo pravo.

Utiču na smanjenje stresa
Stres na radnom mestu je sastavni deo posla i praktično je neizbežan. Mnogobrojna istraživanja su dokazala da psi snižavaju nivo stresa i povećavaju zadovoljstvo zaposlenih. Kućni ljubimci imaju tendenciju da stvaraju udobnu radnu sredinu i da kreiraju izbalansiranu atmosferu koja smanjuje napetost.

Raste vam produktvnost
Neki misle da kancelarija puna pasa ometa rad. Ima istine i u tome, međutim, koristi su daleko veće. Posle kratke pauze u kojoj se bavite ljubimcem bićete mnogo raspoloženiji za nove radne pobede što u svakom slučaju pozitivno utiče na rezultate rada.

 
Dan ljubimaca na poslu
22. jun se već 20 godina slavi kao dan kada treba odvesti svog ljubimca na radno mesto. Oni srećnici koji rade i to za platu, a imaju ljubimca bar tog dana mogu da se okupe i možda povedu svog psa na svoje radno mesto. Vaš poslodavac će sigurno dozvoliti ovo zadovoljstvo na jedan dan!

Uticaj na komunikaciju
Psi pomažu izgradnju timskog duha. Oni predstavljaju zajednički interes zaposlenih i olakšavaju vođenje mnogo ozbiljnijih razgovora, a to je odlično za poboljšanje komunikacije među zaposlenima.

Pojačana socijalizacija
Psi se povežu sa ljudima, drugim psima i biće mnogo stabilniji i socijalizovaniji. Isto tako, umesto da sede sami u kući ili nekom skupom dnevnom boravku ovi ljubimci su obasuti pažnjom i u odličnom društvu i okruženju u kojem im nikada neće biti dosadno.

Štampa