Kako voditi timove kroz promenu?

Kako voditi timove kroz promenuOrganizacione promene su neizbežne u poslovanju, bilo da dolaze kao rezultat spajanja, kupovine, programa racionalizacije sredstava ili usvajanja nove radne prakse. U kolikoj će meri uvođenje promene biti uspešno najviše zavisi od menadžera i njihove sposobnosti da na odgovarajući način pripreme, motivišu i uključe svoje timove u proces restrukturisanja.

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Preživeti promenu

Preživeti promenuU sadašnjoj klimi globalne i ekonomske nestabilnosti, stres i anksioznost pojedinaca na radnom mestu se često ignorišu, što može dovesti do teških posledica po poslovanje. Firme koje smanjuju svoj obim poslovanja ili se restrukturišu, teže će krenuti putem prosperiteta ukoliko se ne pozabave strahovima i brigama zaposlenih tokom procesa promene.

Nastavi sa čitanjem

Štampa

Mogu li nas kompjuteri naučiti veštinama?

elearningŠta se dešava sa veštinama u ophođenju, onima koje uključuju vašu interakciju sa klijentima, snabdevačima, šefovima, kolegama i zaposlenima. Šta je tačno e-learning i kada ga je moguće koristiti?

Nastavi sa čitanjem

Štampa

"Neposlušni đaci" na treningu

board 2449726 640Instruktori se tokom obuke susreću, uglavnom, sa tri tipa ljudi koji je pohađaju. Ukoliko se nađete suočeni sa ovako problematičnim ljudima, evo nekoliko praktičnih ad hoc saveta.

Nastavi sa čitanjem

Štampa