Obuka zaposlenih


Obuka zaposlenih nije trošak već investicija. To je ulaganje koje doprinosi razvoju pojedinaca, povećanju produktivnosti zaposlenih i opšteg poslovnog uspeha.

U savremenom poslovnom okruženju, uspešna kompanija prepoznaje vrednosti svojih  zaposlenih i nastoji da maksimalno iskoristi njihove  potencijale u cilju sticanja konkurentske prednosti.

Kako izgleda Skills  obuka zaposlenih?

  • Uspešno kombinujemo   različite alate kao što su : individualni i grupni rad, diskusije, analize slučaja, vežbe, video primeri, grupni  i pojedinačni projekti
  • Skills obuka obuhvata teorijski deo, ali glavni akcenat je stavljen na vežbe i praktičnu  primenljivost novo-stečenog  znanja
  • Skills obuka je posebno napravljena da zadovolji potrebe i zahteve  klijenata
  • Imamo trening salu, opremljenu svim neophodnih sredstvima  i opremom
  • Trening dan se sastoji od šest  pedesetominutnih sesija. Polaznici imaju pauze za kafu (kafa, čaj, bezalkoholna pića) posle svake sesije. Pauza za ručak traje između 30 i 45 minuta.
  • Grupe su sastavljene od 10 do 12 polaznika . Na ovaj način posvećujemo posebnu pažnju svakom pojedincu i obezbedjujemo  maksimalnu  korist za sve Učesnici dobijaju štampani materijal za obuku
  • Svi kursevi su multimedijalni

Štampa

O „Minijatura“ treninzima


Kratko... slatko... podsticajno...poboljšava radne rezultate


Naš dijapazon ‛“minijatura“ obuke u trajanju od tri časa (pola dana) nudi vam krajnje usmerenu dozu znanja koje vam je potrebno da biste odmah poboljšali radne rezultate.

Štampa

Skills Innovative learning experiEnce - metodologija


U „Skills“-u koristimo najsavremenije sadržaje i metode i usredsređujemo se na svaki aspekt vašeg učenja.

Sve što radimo prilagođeno je maksimalnom razvoju vašeg znanja, veština i radnih rezultata.

Razumemo izazove sa kojima se suočavate. I mi živimo u Srbiji, razumemo kako je na tržištu.

Naši programi osmišljeni su tako da se usredsređuju na vaše individualne razvojne potrebe. Proces razumevanja vaših posebnih ciljeva počinje pre pohađanja obuke i traje sve vreme.
Naši iskusni treneri obezbeđuju da učenje bude u skladu sa vašim potrebama.

Izuzetno nam je stalo do toga KAKO ljudi uče i zbog toga naše treninge osmišljavamo tako da budu izuzetno interaktivni, podsticajni, a uz to i zabavni. Namerno kombinujemo veliki broj različitih pristupa učenju kako dinamika i energija ne bi uvek bile iste, pružajući priliku da se naučeno ispita i provežba pre nego što se po povratku na radno mesto primeni. Vrlo je važno istaći da se naši treninzi sastoje od 80% vežbanja i 20% teorije.

U toku 2020. godine, unapredili smo Skills treninge kao i „learning experience“ polaznika tako što sada imamo dve vrste Hibridnog treninga“.

Šta je „hibridni trening“ i u čemu je razlika između njega i „blended treninga“?

Blended trening je kombinacija tradicionalnog treninga i online treninga i akcenat je na treningu na daljinu (online). Hibridni trening je isto to ali + i rad sa bilo kojim drugim načinom prenosa znanja. Tu na primer spada i korišćenje aplikacija – što mi u Skills-u i koristimo.

Hibridni 1:

Učionica mesto održavanja treninga, 1 do 2 dana. Dosadašnji način rada dodatno je unapređen novim tehnikama rada sa polaznicima („Made to stick“), sa ciljem još većeg angažovanja polaznika. U toku rada se koristi i adekvatna net applikacija.

Cappuccino sastanak“  oko 30 dana, po završetku treninga održava se on line (Zoom/Teams/..) sastanak sa polaznicima treninga. Cilj sastanka je praćenje polaznika.

Microlearning posle cappuccino sastanka, polaznici preko applikacije na mobilni telefon dobijaju „mikro poruke“ tj. tekstualne i grafičke poruke, video materijale, upitnike itd... vezane za trening na kome su učestvovali.

Po završetku ovog procesa idu standardni „nastavci“ na trening – radionice, koučing itd...

Hibridni – 2:

Identično kao i prethodni trening, osim što je trening umesto u učionici, kompletno online.

Trening on line je jednak u sadržaju treninga ali je drugačije postavljen jer je dinamika rada prilično drugačija. Treninzi su podeljeni u online module, tako da se napr. jedan dan treninga sastoji od 4 modula. U toku jednog dana može se preći maksimum 2 modula.

U on line radu, koristi se nova Skills metodologija rada on line. Između ostalog, u toku treninga polaznici imaju priliku da vide više trenera. To je pokazalo izuzetne rezultate kao i zadovoljstvo polaznika.

Posle online treninga nastavlja se, kao i u prvoj opciji, sa Cappuccino sastankom i Microlearning-om.

Jako je važno je da su svi online treninzi u Skills-u „živi“!

To znači da trening nije unapred nasnimljen već imate trenera koji uživo vodi online trening.Evo još nekih elemenata naših treninga:

Praktičan, uz aktivno učešće – težište stavljamo na pružanje znanja i njegovu primenu u praksi. Ovakvim pristupom povećava se samopouzdanje polaznika u okruženju bez rizika.

Male grupe – sve grupe na treninzima su optimalne veličine kako bi se omogućio visok stepen interakcije. Maksimalan broj polaznika na treninzima u okviru obuka stručnog usavršavanja „Skillsa“ kreće se između 8 -12

Interaktivnost – vežbanje, vežbanje, vežbanje.

Samoanaliza – pomaganje pojedincima da shvate svoje trenutne prednosti i nedostatke predstavja ključ za omogućavanje delotvornog učenja. Nizom aktivnosti, koje obuhvataju preispitivanja, rasprave u grupi uz posredovanje trenera, analize video materijala, pomažemo učesnicima da razviju svest o sebi, svom znanju i svojim potrebama za unapredjenje

Pravljenje akcionog plana – u toku treninga polaznici izrađuju osnove za akcione planove kako bi mogli da na svom radnom mestu ODMAH primene ono što su naučili.

• Skills aplikacija - tokom treninga se koristi i aplikacija za ''brže učenje'' i unapređenje rada na obuci.

Detaljno razrađenu Skills metodologiju možete saznati na sastanku sa predstavnikom Skills-a.

Za više informacija pozovite nas na 069 1387 487! ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Štampa

 
 

rukovođenjE (LEADERSHIP)

Najpopularnije!
 

TransformacIOno rukovođenje (Leadership 2)

Novo!
 

Veštine uticanja + mbti

 

rezilijentnost

Najpopularnije!
 

Agilno upravljanje promenama (agile Change management)

Najpopularnije!
 
 

Obuka za trenere - TRAIN THE TRAINER

 

Coaching i mentoring za vrhunske rezultate

 

Izuzetno iskustvo klijenata
Customer Experience

Novo!
 

Uspešan menadžer u prvih 100 dana

 

Javni nastup

 
 

Motivacija zaposlenih i konstruktivni feedback

 

Veštine pregovaranja za menadžere

 

Strategija u vremenu brzih i naglih promena

Novo!
 

Rukovođenje za supervizore i vođe timova

Novo!
 

Storytelling – Koja je vaša priča?

Novo!
 
 

poslovni sastanak i delegiranje

 

Employee Experience

 

Stari i novi izazovi u Novoj normalnosti

 

Držanje uspešnih prezentacija za menadžment

 

Design thinking

 
 

Motivacija lidera – A gde sam tu ja?